Felfrissülés és új lehetőségek a tavaszi napéjegyenlőség idején

Március 20-án, 20:58-kor van idén a tavaszi nap-éjegyenlőség. Hivatalosan is beköszönt a tavasz, hogy felvirágoztassa környezetünket, lelkünket és szellemünket egyaránt. Elérkezett a nagytakarítás ideje, hogy megszabaduljunk terheinktől, letegyük a múlt nehézségeit és felszabadulva vágjunk neki az előttünk álló kalandnak.

Az ősi tanítások mai napig segítenek az emberek számára, hogy ne feledje: mindig mindennek eljön az ideje és éppen akkor amikor arra szükség van. Az eligazodáshoz térképet is kaptunk, ami az égen terül el.

A csillagokat fürkészve mindenkiben fellobban a láng, egy megmagyarázhatatlan vonzódás az univerzum felé. A természet egységében, ha az ember képes együttműködni a planétákkal, akkor könnyebben veszi a rá váró feladatokat, könnyebben halad az életében. Feszengés helyett érdemesebb összedolgozni a kozmikus társainkkal.

A csillagképek a legősibb szimbólumok a földön élő ember számára, amelyek az útmutatás mellett energizáló erővel is bírnak.

A Kezdet Törvény alapján ebben a pár napban (március 20-21-22), amikor a Nap eléri a tavaszpontot érdemes kifejezetten még tudatosabban jelen lenni. Mindaz amit most elvetünk és amilyen szándékkal azt tesszük kihat az előttünk álló évre. Meghatározza az alaphangját.

A gondolataink, érzéseink és cselekedeteink meghatározzák a következő időszak energiáját. Egy gitár húrjának megpendítése képes az egész dal hangulatát meghatározni.


Március 20-án, szerdán a radikális átalakulás idején lehetőséget kapunk a mély belső ébredéshez. Lelkünk rendberakásához, megtisztításához bátorságot kapunk segítségül, és erőt kapunk a régi szokásoktól való elszakadáshoz, hogy elindulhassunk az igazi, örök értékek felé.

Március 21-én hajnalkor, a ragyogó Telihold is az új időszak hírnökeként jelenik meg, mive a zodiákus körön a Kos-Mérleg tengelyen lesz látható. Mögötte a Szűz csillagkép üzeni nekünk, hogy most képesek vagyunk szembenézni az elavult hiedelem rendszerünkkel, hogy új minőségek irányába haladjunk.

A Nap mögött megbújó Halak csillagkép pedig azt üzeni, hogy az intuíciónk segítségül szolgál az átváltozáshoz.


A csillag történetek évezredek óta segítik az embert, hogy rálásson merre nyílnak előtte járható ösvények, hol apadt el az erő és még milyen tettek szükségesek a változás bekövetkezéséhez. .

Tavaszi mágia

Aki szeretne lencse-mágiát alkalmazni, annak a 7 evőkanál lencse elfogyasztását Március 21-én, csütörtökön déli körül ajánlja Lages Emi, asztrozófus. Ilyenkor kérhetünk, mondhatunk áldást a fizikai szintre, az egészségre, az anyagi életünkre és az anyagi bőség behívására.

A második napon, Március 22-én, pénteken a déli órákban ajánlatos 7 evőkanál lencsét fogyasztani. Csendben, elmélyedve, egy gyertya lángja mellett. Ekkor a lelki, érzelmi életünkre kérhetünk áldást, különösen kiemelve emberi kapcsolatainkat.

A harmadik napon, Március 23-án, szombaton pedig a szellemi életünkre mondhatunk, kérhetünk áldást  7 evőkanál lencse elfogyasztása mellett.

Lencsekrém by Segal Viktor

Remek lencsekrém recepttel is kedveskedünk Neked, csupán IDE szükséges ehhez kattintanod.

Írta: M. Betti

Képek:
#1-4: Pixabay.com
#5 Segal Viktor