Alig várjuk, hogy végre találkozhassunk!

Magyar csapatként azon dolgozunk, hogy egy izgalmas és  folyamatosan megújuló termékkínálattal örvendeztessünk meg Téged. Egyedi és különleges termékekkel amiket kifejezetten Neked készítettünk. 

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van. Mindent, amiről valaha álmodtál, és amiről talán egyáltalán nem is tudtad, hogy létezik. Az egyedi csillagképes illusztrált  kártyáink mellett ékszereinkkel, mandaláinkkal és egyéb izgalmas  termékekkel is találkozhatsz nálunk korosztálytól függetlenül.

Reméljük, hogy az Asztronauta Csillagtérképben élmény lesz számodra a vásárlás, és új dolgok kipróbálására inspirálunk Téged.

Örömmel látunk az ASZTRONAUTÁ-ban!

Rólunk mondták

Vándor Ágnes, Werk Akadémia

Néha azon kapom magam, hogy mielőtt cselekednék, megfogalmazom magamnak a kérdést (aminél nehezebb feladat talán nincs is), majd a kezembe veszem Lages Emi trendi vagányságba csomagolt kártyalapjait és húzok egyet közülük. Ezt tettem akkor is, amikor az a kérdés került elém, hogy mit is kapok én ezektől a beszélő csillagképektől. S tudjátok, milyen választ kaptam rá tőlük? A VÉGTELEN SZERETET ÉS FEJLŐDÉS MINŐSÉGÉT.    

Berényi Mariann, Bach virágterapeuta

Bach virágterapeutaként dolgozom. Munkám során rengeteg embernek segítek a lelki problémáik feldolgozásában, megértésében. Ehhez nyújt kiváló segítséget a Beszélő Csillagkép kártya, ami a lélek egy újabb mélységébe ad betekintést, hiszen “Amint fent, úgy lent, amint belül, úgy kívül.”

A munkám mellett viszont a magánéletben is szívesen előveszem a kártyákat, ha olyan helyzet merül fel, ahol nem tudok dönteni vagy csupán nem tudom mitévő legyek. Ilyenkor egyszerűen felteszem magamban a megfogalmazott kérdést és húzok a kártyapakliból. Ha nem egyértelmű a válasz, akkor újra húzok. Volt, hogy az adott pillanatban nem értettem, miért ezt a lapot húztam, de az élet utólag mindig igazolta az általa nyújtott választ. Sokszor segített már fontos kérdésekben. 

Nóra Ilona Tóth, mozgásterapeuta

A Beszélő Csillagképek egy csodálatos eszköz, amely a coaching és mozgásterápia folyamatában jól használható a feltárás és a megoldáskeresés szakaszában egyaránt, valamint arra, hogy a csillagképekhez tartozó minőségekre és a hozzájuk tartozó mozdulatokra összpontosítsunk a közös munka során. A grafika magas minősége és mélysége lehetővé teszi, hogy kapcsolatba kerüljünk a csillagkép energiáival, a szókártyák pedig magyarázatot és biztonságok nyújtanak, illetve rávilágítanak az adott dolog természetére vagy a megoldási lehetőségekre.